Terapiaa ja valmennusta esihenkilöille ja työyhteisölle

Lyhytterapiaa / Yksittäisen henkilön tuki haastavassa tilanteessa

10 tapaamiskerran lyhytterapiapaketilla (900€) yksilö saa työkaluja ja uusia näkökulmia, joiden avulla pääsee asioissa eteenpäin. Investointi on pieni, takaisinmaksuaika lyhyt etenkin verrattaessa Kela-terapian jonotusaikoihin ja sairauslomapäivien kuluihin.

1-2h ratkaisukeskeinen esihenkilö- tai työyhteisösparraus

Toimii yksittäisten henkilöiden tai ryhmien sparraukseen, jossa teemoina voivat olla esim. työn kuormittavuus, palautumisen haasteet, kommunikaatiohaasteet, ihmisen kohtaaminen, haastavien asioiden esiinnostaminen, varhainen tuki tai henkilöstötutkimuksen purku- ja kehittämistilaisuudet. Aktivoi osallistujia miettimään tavoitetilannetta sekä pohtimaan ratkaisukeskeisesti keinoja sinne pääsemiseksi. 

Kysy tarjousta.

Työnohjaus

Opiskelen ratkaisukeskeiseksi työnohjaajaksi, valmistuen 2022. Haen nyt asiakkaita työharjoittelua varten. Työnohjausprosessi kestää noin vuoden, sisältäen 10-20 tapaamista. Yhden tapaamisen kesto on 45-90min ja se voidaan järjestää työtiloissani tai asiakkaan tiloissa. Tervetuloa ryhmät ja yksilöt, erityisesti esihenkilöt tai kuormituksen keventämistä kaipaavat.

Kysy tarjousta.