Uusia ryhmiä Tampereen alueella

Seuraava ryhmä käynnistyy etänä toukokuussa 2021.

Rakastava valinta-ryhmissä opiskellaan parisuhteen perustaitoja yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Keskeistä on löytää omat parisuhteen vaikutusmahdollisuudet ja toimien toimintamallien merkitys ihmissuhteessa. Tuenko toiminnallani rakkaudellista suhdetta ja mitä voisin vielä aiheesta oppia?

Onko rakkaussuhteessa kysymys tahdosta vai taidosta, tunteesta vai teoista? Haluatko päästä lähemmäksi itseäsi ja kumppaniasi? Minkälaiset valinnat arjessa tukevat parisuhdetta, mitä kukin toivoo, mitä pelkää, mitä himoitsee, mistä kimpaantuu ja miksi.

Menetelmän perustana on yhdysvaltalaisen kasvatustieteen tri ja perheterapeutti Bruce Fisherin teoria parisuhteen käsikirjoituksesta, joka meidän on viisasta paljastaa itsellemme ja johon meillä on mahdollisuus tarvittaessa vaikuttaa. Tärkeintä on uteliaisuus ja sitoutuminen, halu syventää itsetuntemusta sekä paljastaa kumppanilleen sisimpänsä. Oivaltamalla toimintatapojemme ja reaktioidemme takaiset tunteet voimme parantaa kommunikointia kumppanin kanssa.

Tapaamiset koostuvat luento-osuuksista, pienryhmätyöskentelystä sekä mutkattomista toiminnallisista harjoituksista. 

Voit myös tilata oman ryhmän esim. työyhteisöön, järjestöön tai ystäväporukalle.

www.rakastavavalinta.fi