Suomalainen eroseminaari

Marraskuun ryhmä varattu täyteen--Uusi ryhmä alkaa Pirkkalassa tammikuulla 2020 keskiviikkoiltaisin klo 17-20. Ensimmäinen kokoontuminen 8.1.

Varaa paikkasi nyt! 

Eroseminaari on monelle käänteentekevä kokemus. Se on tutustumismatka omaan itseen; omiin pelkoihin, haluihin, haaveisiin, vihaan ja suruun. Kokemus tuottaa myös koko joukon uusia ystäviä, tavalla tai toisella saman kokeneita mielenkiintoisia naisia ja miehiä tarinoineen, joiden näkökulma valottaa omaa kokemustasi uudelta kantilta. Suomalainen eroseminaari on luotettava, vakiintunut eroauttamisen menetelmä, jonka kokemukset ovat olleet kaikkialla erinomaisia.

 

Eronneet eivät ryhmän avulla ainoastaan selviydy erokriisistään, vaan he oppivat itsestään ja kokoavat arvokkaita välineitä loppuelämän varalle. Eron käsittely antaa aikuiselle valmiudet tukea lasta eron aiheuttaman hämmennyksen, suuttumuksen ja surun keskellä.

 

Ryhmä kokoontuu teemoitettuina tapaamisia 11 kertaa:

Tee erosta oppimiskokemus

Miksi erosimme

Vapaudu eroon vihasta

Surun pitkä tie

Olet tärkeä ja ainutlaatuinen

Kuka elämääsi ohjaa

Avoimuus ja toimiva parisuhde

Yksinäisyys ja suhteet

Rakkaus ja uusi elämä

Mitä rakastelulla tarkoitetaan

Kuinka auttaa lapsia eron keskellä

 

Suomalaisesta eroseminaarista menetelmänä löydät lisätietoa http://suomalaineneroseminaari.fi/menetelma

Eroseminaarin ohjaajana toimii Hanna Myllymaa ja ryhmä toteutetaan pienryhmänä (6-8 osallistujaa). Eroseminaarin tarjoushinta on 1.11. saakka 320,00€ (norm. 350,00 €).

Hinta sisältää yksitoista tapaamiskertaa (yht 33 tuntia), kurssiaineiston ja iltateen/-kahvin. Myös ohjaaja on käytössä koko seminaarin ajan. Marianna Stolbown kirjoittama Erosta eteenpäin -kirja ja seminaariin liittyvä Fdas-testi (2*10€) tulee hankkia omakustanteisesti.

Ilmoittautumismaksu on 100,00 €. Saat laskun ilmoittautumismaksusta ja loppumaksusta sähköpostilla 7 päivän sisällä ilmoittautumisestasi. Maksamalla ilmoittautumismaksun vahvistat paikkasi ryhmässä. Ilmoittautumismaksu vähennetään kurssin kokonaishinnasta.

Kurssi on mahdollista perua 14 vrk ennen alkua veloituksetta, ilmoittautumismaksua ei palauteta. Tämän jälkeen veloitetaan 50% kokonaishinnasta. Kurssin alettua veloitetaan peruutustapauksissa osallistujalta koko hinta. Loppuhinta pitää olla maksettuna ennen kurssin alkua. Järjestäjä varaa mahdollisuuden kurssin aloitustapaamisen siirtämisen, jos osallistujia ilmoittautuu alle 4. Mikäli kurssi perutaan ilmoittautumismaksu palautetaan sen maksaneille.

Ilmoittaudu mukaan ryhmään lähettämällä sähköpostia osoitteeseen terapia.myllymaa@gmail.com tai ilmoittaudu mukaan lomakkeella, jonka löydät täältä kotisivuiltani kohdasta ota yhteyttä.

Lämpimästi tervetuloa!