Suomalainen eroseminaari

Uusi ryhmä alkaa Pirkkalassa torstaisin 26.3. alkaen klo 17.30.

Varaa paikkasi nyt - alennettu hinta helmikuun loppuun saakka! 

Eroseminaari on monelle käänteentekevä kokemus. Se on tutustumismatka omaan itseen; omiin pelkoihin, haluihin, haaveisiin, vihaan ja suruun. Kokemus tuottaa myös koko joukon uusia ystäviä, tavalla tai toisella saman kokeneita mielenkiintoisia naisia ja miehiä tarinoineen, joiden näkökulma valottaa omaa kokemustasi uudelta kantilta. Suomalainen eroseminaari on luotettava, vakiintunut eroauttamisen menetelmä, jonka kokemukset ovat olleet kaikkialla erinomaisia.

 

Eronneet eivät ryhmän avulla ainoastaan selviydy erokriisistään, vaan he oppivat itsestään ja kokoavat arvokkaita välineitä loppuelämän varalle. Eron käsittely antaa aikuiselle valmiudet tukea lasta eron aiheuttaman hämmennyksen, suuttumuksen ja surun keskellä.

 

Ryhmä kokoontuu teemoitettuina tapaamisia 11 kertaa:

26.3. Tee erosta oppimiskokemus

2.4. Miksi erosimme

16.4. Vapaudu eroon vihasta

23.4. Surun pitkä tie

30.4. Olet tärkeä ja ainutlaatuinen

7.5. Kuka elämääsi ohjaa

14.5. Avoimuus ja toimiva parisuhde

21.5. Yksinäisyys ja suhteet

28.5. Rakkaus ja uusi elämä

4.6. Mitä rakastelulla tarkoitetaan

11.6. Kuinka auttaa lapsia eron keskellä

 

Suomalaisesta eroseminaarista menetelmänä löydät lisätietoa http://suomalaineneroseminaari.fi/menetelma

Eroseminaarin ohjaajana toimii Hanna Myllymaa ja ryhmä toteutetaan pienryhmänä. Eroseminaarin hinta on NYT helmikuun loppuun saakka 299,00€ (norm. 350,00€).

Hinta sisältää yksitoista tapaamiskertaa (yht 33 tuntia), kurssiaineiston ja iltateen/-kahvin. Myös ohjaaja on käytössä koko seminaarin ajan. Marianna Stolbown kirjoittama Erosta eteenpäin -kirja ja seminaariin liittyvä Fdas-testi (2*10€) tulee hankkia omakustanteisesti.

Ilmoittautumismaksu on 100,00 €. Saat laskun ilmoittautumismaksusta sähköpostilla 7 päivän sisällä ilmoittautumisestasi. Maksamalla ilmoittautumismaksun vahvistat paikkasi ryhmässä. Ilmoittautumismaksu vähennetään kurssin kokonaishinnasta. Loppulasku lähetetään kurssin alkamisen jälkeen.

Kurssi on mahdollista perua 14 vrk ennen alkua veloituksetta, ilmoittautumismaksua ei palauteta. Tämän jälkeen veloitetaan 50% kokonaishinnasta. Järjestäjä varaa mahdollisuuden kurssin aloitustapaamisen siirtämisen, jos osallistujia ilmoittautuu alle 4. Mikäli kurssi perutaan ilmoittautumismaksu palautetaan sen maksaneille.

Ilmoittaudu mukaan ryhmään lähettämällä sähköpostia osoitteeseen terapia.myllymaa@gmail.com tai ilmoittaudu mukaan lomakkeella, jonka löydät täältä kotisivuiltani kohdasta ota yhteyttä.

Lämpimästi tervetuloa!