terapiaa nopeasti

Haluan auttaa sinua arjen haasteissa tehden päivistäsi vähitellen helpompia ja mielekkäämpiä. Minun kanssani voit keskustella luottamuksellisesti kaikista sinun mieltäsi painavista asioista. Minusta sanotaan, että minulle on helppo puhua, olen positiivinen, osaan vaatia terapiassa asiakkailta riittävästi ja saan tehokkaasti aikaan uusia näkökulmia asiakkaan ongelmaan. En anna ratkaisuja tai vastauksia, vaan haastan ratkaisukeskeisen psykoterapian työkaluin asiakasta miettimään itse oman elämänsä haastavia asioita. Tuon uusia näkökulmia ja tapoja ajatella asioista rohkeasti esiin työskentelyssäni.

Tarjoan tehokasta, ratkaisukeskeistä terapia-apua yksilöille ja pareille! Olen itse sitä mieltä, että avun pariin on päästävä nopeasti, ilman pitkiä odotusaikoja ja yksinään asioiden kanssa pärjäämistä. Saat itse valita sinulle parhaiten sopivan ajan sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä www.timma.fi/tmihannamyllymaa Jos sopivaa aikaa ei löydy, lähetäthän minulle sähköpostia Terapia.myllymaa@gmail.com 

Erityisiä mielenkiinnon kohteita minulla ovat mm. työuupumus, ahdistuneisuus, masennus, jaksamisongelmat, parisuhdeongelmat ja -erot sekä elämän uuden suunnan löytäminen. Pidän terapiaa sekä yksilöille että pareille, sekä vedän ryhmiä, mm. Suomalainen Eroseminaari ja Rakastava valinta.

Olen itse 40-vuotias kasvatustieteen maisteri ja työskennellyt henkilöstöalan tehtävissä yli 15 vuotta, sekä asiantuntijaorganisaatiossa että teollisuudessa. Olen valmistunut ratkaisukeskeisen psykoterapeutin opinnoista nimikkeellä Postgraduated Diploma in Solution Focused Theraphy. Syksyllä 2019 aloitan lisäopintoni psykoterapian maisteriohjelmassa. Tehokkaat, inhimilliset ja empaattiset työtapani sopivat hyvin ratkaisukeskeiseen työtapaan.