terapiaa mielellään

 

Haluan auttaa asiakasta arjen haasteissa tehden päivistä vähitellen helpompia ja mielekkäämpiä. Minun kanssani voit keskustella luottamuksellisesti kaikista sinun mieltäsi painavista asioista. Minusta sanotaan, että minulle on helppo puhua, olen positiivinen, osaan vaatia terapiassa asiakkailta riittävästi ja saan tehokkaasti aikaan uusia näkökulmia asiakkaan ongelmaan. En anna ratkaisuja tai vastauksia, vaan haastan ratkaisukeskeisen psykoterapian työkaluin asiakasta miettimään itse oman elämänsä haastavia asioita. Tuon uusia näkökulmia ja tapoja ajatella asioista rohkeasti esiin työskentelyssäni.

Tarjoan tehokasta, ratkaisukeskeistä terapia-apua yksilöille ja pareille sekä koulutan työyhteisöjä ratkaisukeskeisten työkalujen käyttämisessä. Työyhteisöjen lyhytterapia on minulle tuttua, kysy 5 tai 10 kerran pakettia.

Erityisiä mielenkiinnon kohteita minulla ovat mm. työuupumus, ahdistuneisuus, masennus, jaksamisongelmat, parisuhdeongelmat ja -erot sekä elämän uuden suunnan löytäminen. Vedän ryhmiä, mm. Esimiesten ratkaisukeskeinen tapa johtaa, Suomalainen Eroseminaari ja Rakastava valinta.

Olen itse 40-vuotias kasvatustieteen maisteri ja työskennellyt henkilöstöalan tehtävissä yli 15 vuotta, sekä asiantuntijaorganisaatiossa että teollisuudessa. Olen valmistunut ratkaisukeskeisen psykoterapeutin opinnoista nimikkeellä Postgraduated Diploma in Solution Focused Theraphy. Syksyllä 2019 aloitin lisäopintoni psykoterapian maisteriohjelmassa, josta valmistun heinäkuussa 2020. Tehokkaat, inhimilliset ja empaattiset työtapani sopivat hyvin ratkaisukeskeiseen työtapaan.