terapiaa mielellään

 

Haluan auttaa asiakasta arjen haasteissa tehden päivistä vähitellen helpompia ja mielekkäämpiä. Minun kanssani voit keskustella luottamuksellisesti kaikista sinun mieltäsi painavista asioista. Minusta sanotaan, että minulle on helppo puhua, olen positiivinen, osaan vaatia terapiassa asiakkailta riittävästi ja saan tehokkaasti aikaan uusia näkökulmia asiakkaan ongelmaan. En anna ratkaisuja tai vastauksia, vaan haastan ratkaisukeskeisen psykoterapian työkaluin asiakasta miettimään itse oman elämänsä haastavia asioita. Tuon uusia näkökulmia ja tapoja ajatella asioista rohkeasti esiin työskentelyssäni.

Tarjoan tehokasta, ratkaisukeskeistä terapia-apua yksilöille ja pareille sekä koulutan työyhteisöjä ratkaisukeskeisten työkalujen käyttämisessä. Työyhteisöjen lyhytterapia on minulle tuttua, kysy 5 tai 10 kerran pakettia. Opiskelen työnohjaajaksi ja otan vastaan työnohjausasiakkaita etänä tai paikanpäällä Pirkkalassa.

Erityisiä mielenkiinnon kohteita minulla ovat mm. työuupumus, ahdistuneisuus, jaksamisongelmat, parisuhdeongelmat ja -erot sekä elämän uuden suunnan löytäminen. Vedän ryhmiä, mm. Esimiesten ratkaisukeskeinen tapa johtaa, Suomalainen Eroseminaari ja Rakastava valinta.

Olen yli40-vuotias ratkaisukeskeisen psykoterapian maisteri (2020) ja kasvatustieteen maisteri (2003). Minulla on kokemusta henkilöstöalan tehtävistä yli 15 vuoden ajalta, sekä asiantuntijaorganisaatiossa että teollisuudessa. Tehokkaat, inhimilliset ja empaattiset työtapani sopivat hyvin ratkaisukeskeiseen työtapaan.