Tule matalalla kynnyksellä

Mikään mieltäsi askarruttava asia ei ole liian pieni hakeutuaksesi terapiaan. Mitä aiemmin tulet, sen todennäköisempää on, että löydämme yhdessä uusia ratkaisutapoja. Ongelmasi ei tarvitse olla diagnosoitu sairaus, vaan esim. arjen pelot, ahdistus ja yksinään kannettavat huolet riittävät tulosyyksi. 

Tapaamiskertojen määrä ja tapaamistiheys keskustellaan yhdessä. Joskus yksittäinenkin kerta on riittävä apu ongelmatilanteeseen, joskus taas kuljen rinnalla pidempään, jopa vuosia. Asiakkaan näin halutessa annan kotiin tehtäviä, joiden avulla voi tehostaa ratkaisujen löytymistä arjessa.

Otan vastaan Pirkkalan Partola-keskuksessa iltaisin klo 16-21, perjantaisin klo 12-18 ja lauantaiaamupäivisin. Skype-tapaamisten ajankohdat sovitaan asiakkaan toiveiden mukaisiksi. Voit katsoa vapaita aikojani www.timma.fi/tmihannamyllymaa

Hintani ovat:

70€ / 45min (myös skype tai puhelin)

95€ / 60min 

120€ / 90min (yksilöt ja parit)

5* 45min tapaamiskerran sopimus 330€, 10 *45min tapaamiskerran sopimus 650€. Laskutan erissä asiakkaan kanssa sovitulla tavalla. Minulla ei ole toistaiseksi Kela-terapiaoikeuksia, mutta voit kysyä vaihtoehtoja minulta. Autan mielelläni!

Hanna Myllymaa (KM)

p. 050 3050321

terapia.myllymaa@gmail.com

 

Vastaanotto Partola-Keskus, Pirkkala

Naistenmatkantie 76, 2.krs